Aanhanger marktverkoper kantelt na ‘brake-check’ op snelweg A1 in Amersfoort

Geplaatst door: Redactie HDA Media

AMERSFOORTWoensdagmiddag 4 mei omstreeks 13.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A1 Re 42.7 in Amersfoort.

Een bestelbus met aanhanger raakte door onbekende oorzaak in conflict met een personenauto welke voor de bestelbus reed. De bestuurder deed een zogeheten ‘brake check’ waardoor de bestuurder van de bestelbus vol in de remmen moest. Hierdoor raakte de bestelbus met aanhanger in een slip, botste tegen de vangrail en de aanhanger kwam op zijn zijkant tot stilstand. De eigenaar van de bestelbus vertelde dat hij verkoper is van horloges op een markt en dat zijn winkel, de aanhanger, nu niet meer bruikbaar is. Een passerende vrachtwagen heeft zijn vrachtwagen midden op de snelweg stilgezet om het incident af te schermen in afwachting van de hulpdiensten. Een ambulance welke toevallig voorbijreed, is gestopt maar hulp was niet nodig. 

Een rechter rijstrook in de richting van Apeldoorn werd gedurende het incident afgesloten. Niemand raakte gewond. Een berger heeft de bestelbus en aanhanger geborgen. 

Copyright © 2020 – 2022 | HulpdienstenAmersfoort.nl – HDA Media |

LEES MEER