Audi-bestuurder vliegt uit de bocht en veroorzaakt tweede ongeval

Geplaatst door: Redactie HDA Media

AMERSFOORT – Zondagochtend 4 september rond 01.55 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Bergpas in Amersfoort.

De bestuurder van de Audi met inzittenden kwam uit de richting van Rondweg-Noord en reed de Bergpas op toen het mis ging. De bestuurder vloog uit de bocht, reed een verkeerslicht omver en kwam op de andere rijbaan tot stilstand. Hierdoor moest de aankomende Renault-bestuurder m,  welke op de Bergpas reed in de richting van de Rondweg-Noord, een noodstop maken. De achteropkomende Polo-bestuurder kon de zwarte Renault niet meer ontwijken met een kop-staart botsing als gevolg.

Uit de Audi kwam een sterke alcohol geur, wie de bestuurder is en of er een aanhouding is verricht, is vooralsnog onduidelijk. Wel was van de betrokkenen van de Audi zwaar onder invloed van alcohol en vermoedelijk ook van lachgas, de man was vervelend aanwezig en belemmerde een plaatselijke fotograaf. Door het snelle en adequate optreden van agenten kon de fotograaf zijn werk voortzetten. De man haalde even later nog een lachgastank tevoorschijn.

De drie voertuigen raakte flink beschadigd en werden door een bergingsbedrijf afgesleept. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor verkeer en werd omgeleid via de Rondweg-Oost. Niemand raakte gewond.

Copyright © 2020 – 2022 | HulpdienstenAmersfoort.nl – HDA Media |

LEES MEER