Automobilist rijdt tegen trappenhuis op parkeerdek in Amersfoort

Geplaatst door: Redactie Regio9.nl

AMERSFOORT – Op het parkeerdek boven een supermarkt aan het Neptunusplein is een auto tegen een trappenhuis gereden. Hoewel er flinke schade is ontstaan aan het trappenhuis, zijn er gelukkig geen gewonden gevallen.

De politie en brandweer waren snel ter plaatse. De brandweer heeft vastgesteld dat er geen instortingsgevaar meer aanwezig is na het verwijderen van loszittende stenen. De omgeving rondom het beschadigde trappenhuis is afgesloten voor veiligheid, maar de garage blijft toegankelijk vanaf de buitenkant voor bezoekers van de supermarkt.

Het incident heeft veel aandacht getrokken van buurtbewoners, die zich verzameld hebben rondom de plek van het ongeval. Eén buurtbewoner reageerde geschrokken op het incident. “Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt hier. Het was echt een harde klap. Gelukkig lijkt het mee te vallen met de schade aan het gebouw en zijn er geen gewonden. Hopelijk wordt er snel duidelijk wat er precies is gebeurd.”

Medewerkers van de supermarkt meldden dat ze een harde knal hoorden, gevolgd door het geluid van glasgerinkel. “We schrokken allemaal heel erg,” zei een van de medewerkers. “Het was even chaos, maar gelukkig bleek al snel dat er niemand gewond was.”

Een aannemer zal de schade later herstellen. Dit zal in de tienduizenden euro’s lopen.

Copyright © Regio 9

LEES MEER