Geplaatst door: Redactie HDA Media

Blog: 112 Meldingen Oud en Nieuw 2021/2022

Twee personenauto’s in vlammen opgegaan

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG – Vrijdagavond 31 december rond 22.10 uur was brand ontstaan op de carpool naast de Rijksweg A1 aan de Amersfoortseweg – N199 in Bunschoten-Spakenburg.

Twee personenauto’s zijn vermoedelijk doelwit geworden van brandstichting. De brandweer heeft het vuur snel geblust. De politie doet onderzoek.

Deelscooter vernield in vreugdevuur, politie treed op

AMERSFOORT – Vrijdagavond 31 december rond 22.15 uur was brand ontstaan in een scooter aan de Noordewierweg in Amersfoort.

Een grote groep jeugd had in het Soesterkwartier met pallets een vreugdevuur gemaakt. Echter moest een deelscooter van Go-Sharing zich aan het vuur geloven en ging in vlammen op. Voordat de brandweer mocht blussen moest de politie samen met de ME en een hondengeleider de straat schoonvegen. Het vuur was snel geblust.


Autobrand geblust door handhaving en politie

AMERSFOORT – Vrijdagavond 31 december rond 23.15 uur was brand ontstaan in een personenauto aan de Verdiweg in Amersfoort.

Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De brand was snel geblust met een brandblusser van handhaving en politie. De brandweer deed een nacontrole.


Brand in bouwkeet door vuurwerk

AMERSFOORT – Vrijdagavond 31 december rond 23.35 uur was brand ontstaan in een bouwkeet aan de Fürglerplein in Amersfoort.

Omwonende hoorde een harde knal en zagen dat de bouwkeet in brand stond. De gealarmeerde brandweer wist het vuur snel te doven. De bouwkeet liep forse schade op.


Kinderen helpen brandweer met blussen

AMERSFOORT – Zaterdagmorgen 1 januari rond 00.50 uur was brand ontstaan in een stapel pallets aan Het Masker in Amersfoort.

Buurtbewoners hadden een vreugdevuur gemaakt van een stapel houten pallets. Echter was de pret van korte duur want ineens stond de brandweer op de stoep. Nadat de brandweer de eerste vlammen geblust had mochten twee kinderen de laatsten vlammen doven.


Uitslaande schuurbrand, bewoners niet thuis

HOEVELAKEN – Zaterdagmorgen 1 januari rond 01.50 uur was brand ontstaan in een schuur aan de Klaverweide in Hoevelaken.

Tijdens de brand waren de bewoners niet thuis. De schuur in de tuin is compleet verwoest door de brand. Na 30 minuten was de brand onder controle. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

VIDEO

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER