BURGERNET: Politie zoek 20-jarige jongen met autisme en een verstandelijke beperking in Amersfoort

Geplaatst door: Redactie Regio9.nl

UPDATE

De 20-jarige jongen Brian, die eerder vanavond werd vermist in de omgeving van de Albatrosstraat in Amersfoort, is door de politie veilig gevonden. Brian, die autistisch is en een verstandelijke beperking heeft, verliet na een conflict zijn huis.

Na een uitgebreide zoekactie is Brian door de politie gevonden en veilig teruggebracht naar zijn familie. De politie bedankt iedereen voor hun hulp en medewerking bij het opsporen van Brian.

AMERSFOORT – In de omgeving van de Albatrosstraat in Amersfoort is een 20-jarige jongen met autisme en een verstandelijke beperking vermist geraakt. De jongen, genaamd Brian, verliet na een conflict zijn huis.

Brian heeft een verstandelijk vermogen van een 6-jarige en zijn familie maakt zich grote zorgen om zijn welzijn. Hij is 1.80 meter lang, heeft een slank postuur, een blanke huidskleur en kort haar. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte lange spijkerbroek en een zwart shirt met letters.

De politie roept iedereen die mogelijk informatie heeft over de verblijfplaats van Brian op om direct contact op te nemen via het alarmnummer 112. Tijdige informatie kan cruciaal zijn voor de veiligheid van deze kwetsbare jongeman.

**Contact:**
Politie Amersfoort
Telefoon: 112

Copyright © Regio 9

LEES MEER