Dance For Freedom speelt muziek in Park Schothorst

AMERSFOORT – Zondagmiddag 11 juli rond 14.50 uur kwamen meerdere personen samen in Park Schothorst aan de Schothorsterlaan in Amersfoort.

Bij de zonnewijzer in Park Schothorst heeft actiegroep Dance For Freedom een mini concert gegeven. Volwassenen en ook kinderen maakte muziek en dansten rond. Met verschillende muziekinstrumenten lieten zij van zich horen om de vrijheid van het leven te vieren.

Tekst gaat verder onder de foto.

Niek Wittebrood (Links) en Bianca Wagt (Rechts).

De organisator, Niek Wittebrood en compagnon (niet op de foto) vinden het belangrijk dat zij in Nederland vrij mogen leven. Dat laten zij horen door muziek te maken en te dansen. Ook Bianca Wagt van Viruswaarheid Amersfoort was aanwezig om de vrijheid te vieren en de actie te ondersteunen. Viruswaarheid Amersfoort besteed in Amersfoort en omstreken aandacht aan de vrijheid die Nederlanders horen te hebben door diverse demonstraties en evenementen te organiseren. De klanken van de instrumenten waren in vele delen van het park goed te horen. Omstanders die door het park liepen kwamen op het geluid af en vonden het een leuke en vooral muzikale actie.

Het mini concert verliep rustig en vredig.

VIDEO: DM Fotografie / DM Media

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |