Geplaatst door: Marnix Manschot

Grote brand bij Domino’s Pizza

AMERSFOORT – Zaterdagmiddag 1 januari rond 12.25 uur was een grote brand ontstaan in een pand van Domino’s Pizza aan de Prinses Julianaplein in Amersfoort.

De brand woedde in de opslag achter de winkel van Domino’s Pizza. De politie heeft omliggende woningen geëvacueerd. De brand ontstond nadat personeel van Domino’s een scooter wilde starten welke geparkeerd stond in de opslag achter de winkel. Het personeel heeft met een handblusser geprobeerd de vlammen te doven, echter had dit niet het gewenste effect. Bij aankomst van de brandweer was de brand aan de achterzijde uitslaand en waren de zwarte rookpluimen goed te zien in de omgeving. Het sein ‘grote brand’ werd snel afgeven waardoor meerdere brandweerwagens naar de locatie kwamen om te helpen blussen. Na ruim 50 minuten was de brand onder controle.

Niemand raakte gewond door de brand, de politie verricht verder onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand. Stichting Salvage is opgeroepen en bied ondersteuning in de afhandeling van de schade.

VIDEO met een interview, klik HIER.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER