Nagenieten: Foto’s Dias Latinos 2021

AMERSFOORT – Vrijdag 2 juli, zaterdag 3 juli en zondag 4 juli was het muziek-evenement Dias Latinos voornamelijk in de binnenstad van Amersfoort te vinden.

Dias Latinos heeft dit jaar haar 25e editie gevierd. Verschillende artiesten uit Nederland en Europa waren te vinden op diverse podia in de binnenstad en omgeving. Zo werd er op het Onze Lieve Vrouwekerkhof (hoofdpodium) verschillende optredens georganiseerd met heerlijke Latin en Caribische muziek. Op het plein en andere locaties mocht helaas door de corona maatregelen niet gedanst worden. De enige locatie waar gedanst mocht worden was bij Stadscafé De Observant naast het Stadhuis. Alleen met een geldige Corona-Check QR code of de zogeheten Testen voor Toegang code mocht men naar binnen en hoefde geen 1,5 meter in acht te nemen. Ook werden er op verschillende plekken in de binnenstad diverse workshops gehouden.

In de wijk Vathorst bij theater De Kamers was een dinerconcert. Gasten konden online tickets boeken om te genieten van de muziek van Celio Roberto Silva en een menu van Parkhuis Amersfoort. Ook in andere delen van Amersfoort werden optredens gehouden.

Ondanks de maatregelen was het een zeer geslaagd feest!

Bekijk hieronder het fotoalbum van de afgelopen dagen.

Adiós amigos!

(Foto’s: Marnix Manschot Fotografie)

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |