Overval op voordeelwinkel Big Bazaar, één verdachte aangehouden

Geplaatst door: Redactie HDA Media

AMERSFOORT – Woensdagmiddag 30 maart rond 17.50 uur heeft een overval plaatsgevonden in voordeelwinkel Big Bazaar aan de Pieter Stastokerf in Amersfoort.

In het winkelcentrum Schothorst werd de winkel net voor sluitingstijd overvallen door een man van rond de 25 jaar oud. Via burgernet werd er opgeroepen om uit te kijken naar de verdachte; een man met een snor van ong. 25 jaar, heeft krullend haar, een baardje, droeg een lichtgroene of -blauwe jas en een zwarte jas. Ook werd er nadrukkelijk vermeld om de verdachte niet zelf te benaderen maar om direct 112 te bellen. Meerdere agenten in zware kogelwerende vesten kwamen met spoed naar de voordeelwinkel en ook meerdere eenheden zochten in de omgeving naar de verdachte. Na ongeveer 45 minuten liet de politie weten dat één verdachte is aangehouden die voldoet aan het signalement.

Volgens een woordvoerder van Politie Midden-Nederland, Joost Landshage, zijn agenten druk bezig met onderzoek in de winkel en het horen van getuigen. Ook worden camerabeelden bekeken vast te stellen of de aangehouden man, dezelfde man is die de voordeelwinkel heeft overvallen.

Of er iets buit is gemaakt en of de verdachte een wapen had, is nog niet bekend. Niemand raakte gewond bij de overval.

Copyright © 2020 – 2022 | HulpdienstenAmersfoort.nl – HDA Media |

LEES MEER