Personenauto brand volledig uit op parkeerplaats

Geplaatst door: Redactie HDA Media

AMERSFOORT – Vrijdagavond 27 mei omstreeks 22.50 uur was brand ontstaan in een geparkeerde personenauto aan de Ringweg Randenbroek in Amersfoort.

Ik de wijk Randenbroek ging een personenauto volledig in vlammen op. Buurtbewoners zagen hoe een geparkeerde auto aan de linker voorzijde in brand stond en schakelde direct de brandweer in. Bij aankomst van de brandweer had het vuur al snel om zich heen gegrepen en stond de auto volledig in de brand. Brandweerlieden wisten het vuur snel te doven en konden hiermee overslag naar naastgelegen voertuigen voorkomen. Uit voorzorg werd een ambulance ter plaatse gevraagd omdat mogelijk flatbewoners de schadelijke rook hadden ingeademd, dit bleek na controle niet het geval te zijn. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om brandstichting. De brand is begonnen bij het linker voorwiel en is vermoedelijk met een aanmaakblokje aangestoken. 

De eigenaar van de auto kon geen aanleiding benoemen waarom zijn auto doelwit was geworden van de mogelijke brandstichting. 

VIDEO

FOTO’S

Copyright © 2020 – 2022 | HulpdienstenAmersfoort.nl – HDA Media |

LEES MEER