Politie zoekt met helikopter zeer gevaarlijke man in bosgbied Soest

SOEST – Maandagmiddag 15 maart rond 14:00 uur werd er een grote zoekactie gestart naar een vermiste man in het bosgebied Zonnegloren ter hoogte van de Soesterbergsestraat in #Soest.

Op de parkeerplaats bij bosgebied Zonnegloren staan meerdere hulpdiensten en in het bos wordt met vele agenten volop gezocht naar de man. Aan wandelaars wordt gevraagd of ze een man, volgens beschrijving in het bos hebben gezien. Rond 15:45 uur werd het zoekgebied uitgebreid en werden onder andere de Koninklijk Marechaussee ingezet om te assisteren bij de zoekactie. Ook was de politiehelikopter al enkele tijd boven het gebied aan het zoeken.

De politie heeft een Burgernet-melding uitgedaan. In de omgeving van Soest-Zuid wordt gezocht naar een gespierde man van 1.86 cm lang, rossig haar met baar en snor en draagt een grote groene Parka-jas. Bij het zien van deze man, waarschuwt de politie hem zelf niet te benaderen, maar 112 te bellen. Rond 16:05 uur werd de man aangetroffen op de hoek van de Paltzerweg / Berkenlaantje in Soest. De man stribbelde tegen en kon vervolgens worden aangehouden en werd onder begeleiding meegenomen.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort |