Speurhonden en leden van het Veteranen Search Team zoeken naar vermiste Martin den Uijl (46)

Geplaatst door: Marnix Manschot

AMERSFOORT – Maandagochtend 7 februari rond 10.25 uur is de zoekactie naar de vermiste 46-jarige Martin den Uijl gestart aan de Utrechtseweg in Amersfoort.

Gisteren maakte de politie bekend dat Martin den Uijl (46) vermist werd. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van de Kapelweg in Amersfoort. In de avond werd er in verschillende bosgebieden rond Amersfoort gezocht naar de vermiste Martin, echter zonder resultaat. Vandaag werd de zoekactie hervat met hulp van familie, vrienden, burgers en vrijwilligers van het Veteranen Search Team (VST). Ook werd er door de politie van de Landelijke Eenheid (LE) met speurhonden gezocht op het terrein van GGZ-Centraal, locatie Zon en Schild en in het bosgebied Klein Zwitserland. Ongeveer 100 vrijwilligers van het Veteranen Search Team heeft vandaag samen met de politie, wat bestond uit ruim 50 agenten, meerdere ruiters en 9 speurhonden verschillende bosgebieden uitgekamd. Echter ontbreekt nog elk spoor van de vermiste Martin.

Tekst gaar verder onder de foto…

^De vrijwilligers van het Veteranen Search Team zoeken in het bosgebied achter Kamp Amersfoort naar de vermiste Martin den Uijl (46) uit Amersfoort.

Tegen het einde van de middag werd de zoekactie gestaakt. Ruim 100 vrijwilligers van het Veteranen Search Team (VST) en een groep van zo’n 50 agenten keerde terug naar de ‘basis’. Morgen gaat de zoekactie weer verder welke uitgevoerd zal worden door de vrijwilligers van het Veteranen Search Team. De politie blijft op de achtergrond aanwezig.

De politie laat weten dat zij grote zorgen hebben over zijn gezondheid en geestelijke gesteldheid.

VIDEO

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER