Geplaatst door: Redactie HDA Media

Twee ongevallen op snelweg A28

AMERSFOORT – Donderdagmorgen 30 december tegen 00.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A28 ter hoogte van hectometerpaal R 27,7 r in Amersfoort.

Op de snelweg net voor de afslag richting Hoevelaken reed een automobilist door onbekende oorzaak tegen een vangrail aan en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De witte auto raakte door de botsing met de vangrail zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf zal het voertuig afslepen.

Tijdens de afhandeling van het eerste incident gebeurde vijfhonderd meter terug in de bocht nog een ongeval. Vermoedelijk door het gladde wegdek raakte de bestuurder van een personenauto de macht over het stuur kwijt. Daardoor kwam haar voertuig op zijn zijkant in de bosschages tot stilstand. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gecontroleerd op haar verwondingen maar raakte niet gewond.

De personenauto werd door een berger uit de bossages getakeld waarna de bestuurder haar weg kon vervolgen. Wel werd geadviseerd om met haar voertuig langs een garagebedrijf te gaan voor controle.

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER