Verkeerschaos door Wegafsluiting bij Harley Davidson op Amsterdamseweg/Radiumweg in Amersfoort

Geplaatst door: Redactie Regio9.nl

AMERSFOORT – Vandaag ontstond er opnieuw grote verkeerschaos op de kruising van de Amsterdamseweg en de Radiumweg in Amersfoort. De deels afgesloten kruising ter hoogte van Harley Davidson-winkel heeft geleid tot ernstige verkeersopstoppingen en lange wachttijden voor automobilisten.

De afsluiting, die noodzakelijk was voor dringende wegwerkzaamheden, heeft de kruisingen volledig geblokkeerd, waardoor de doorstroming van het verkeer ernstig is belemmerd. Veel automobilisten klaagden over de slechte bewegwijzering en het gebrek aan alternatieve routes, wat bijdroeg aan de verwarring en vertragingen.

“Ik stond meer dan een uur vast in het verkeer zonder enige aanwijzing over hoe ik het beste kon omrijden,” aldus een gefrustreerde automobilist. “Het lijkt alsof er geen rekening is gehouden met de dagelijkse verkeersdrukte in dit gebied.”

De wegwerkzaamheden zullen naar verwachting nog enkele dagen duren. Automobilisten wordt aangeraden extra reistijd in te calculeren en indien mogelijk het gebied te vermijden. Tot die tijd blijft het onzeker wanneer de verkeersproblemen volledig opgelost zullen zijn.

Copyright © Regio 9

LEES MEER