Zoekactie hervat, politie te paard en 50 vrijwilligers zoeken naar vermiste Martin den Uijl (46)

Geplaatst door: Marnix Manschot

AMERSFOORT – Dinsdagmorgen 8 februari rond 10.00 uur is de zoekactie naar de vermiste Martin den Uijl (46) hervat. Vandaag wordt gezocht in bosgebied Birkhoven ter hoogte van de Barchman Wuytierslaan in Amersfoort.

Vanmorgen vroeg verzamelde de vrijwilligers van het Veteranen Search Team en agenten van de bereden politie zich op het parkeerterrein van bosgebied Birkhoven. Met twee groepen van ongeveer 50 vrijwilligers en 6 ruiters van de politie kammen zij het bosgebied uit, opzoek naar de nog altijd vermiste Martin den Uijl uit Amersfoort. Sinds afgelopen zondag wordt er met man en kacht gezocht naar de vermiste Martin. Hij werd voor het laatst gezien op de Kapelweg en het vermoeden is dat hij vertrokken naar een bosrijk gebied in de omgeving van Amersfoort, aldus de politie.

Tekst gaat verder onder de foto…

^ Politie te paard in het bosgebied Birkhoven opzoek naar de vermiste Martin den Uijl

Gisteren is ondere andere gezocht in het bosgebied Klein Zwitserland en in de omgeving van GGZ-Centraal locatie, Zon en Schild, toen zonder succes. Vandaag hopen de Vrijwilligers en de politie met meer antwoorden te komen laat een woordvoerder woordvoerder weten.

VIDEO

 © 2021 | Copyright – Hulpdiensten Amersfoort – HDA Media |

LEES MEER